Ervaar onze expertise

Bekijk de film

DUIDELIJK EEN COMPLETE SERVICE

Uw vaste persoonlijke Daimler Fleet Management adviseur helpt u

Lees meer

VIND UW NIEUWE
BEDRIJFSWAGEN

Vind een wagen
Innamevoertuigen

Inlevering van uw voertuig

U hebt jaren genoten van uw voertuig en wil hem nu weer inleveren?
Ontdek snel hoe u dit zo snel en eenvoudig mogelijk doet.

Lees meer
Hand + paper

Duidelijk een complete service

Voor ons is fleetmanagement zoveel meer dan leasing en financiële oplossingen. Uit onze brede waaier servicecomponenten, van onderhoud en herstellingen tot het beheer van taksen en facturen, blijkt duidelijk dat uw mobiliteit bij ons centraal staat.

Uw vaste persoonlijke Daimler Fleet Management adviseur helpt u bij het kiezen van de oplossingen die het beste antwoord vormen op uw behoeften. Een zaak hebben al onze servicemodules gemeen: ze blinken uit in helderheid. U bent dus zeker van een kwalitatieve dienstverlening zonder financiële verrassingen.

Lees meer
Hand + Stylo

TRANSPARANT MANAGEMENT MAAKT HET VERSCHIL

Daimler Fleet Management is de multimerkpartner van de fleetmanager voor een transparant en efficiënt wagenparkbeheer.

Met de heldere aanpak van Daimler Fleet Management hebt u een duidelijk beeld van alle factoren die de kosten en de inzetbaarheid van uw vloot bepalen. Maar vooral: u krijgt zicht op een fleetmanagementoplossing op maat, die een maximale rendabiliteit en mobiliteitszekerheid garandeert.

Helderheid begint met inzicht. Eerst bekijken onze specialisten samen met u wat uw specifieke fleetbehoeften zijn. Vervolgens werken ze een oplossing uit die daar perfect op aansluit. Klare taal en heldere afspraken staan daarbij centraal. Zo weet u op voorhand precies waar u aan toe bent. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Van de full operationele lease tot de full service opties kunt u rekenen op het persoonlijk advies van een Daimler Fleet Management raadgever. Op elk moment van de samenwerking blijft hij of zij uw vaste aanspreekpunt. U bent dus altijd zeker van een persoonlijke aanpak, die uw wagenparkbeheer echt eenvoudiger maakt.

Lees meer
Laptop

VERHELDERENDE RAPPORTERING

Bij Daimler Fleet Management weet u op elk moment waar u voor uw fleet aan toe bent dankzij een complete rapportering.

Wij houden u gedetailleerd en regelmatig op de hoogte van alle relevante informatie over elk individueel contract. FleetFocus maakt die transparantie compleet. Want in deze applicatie kunt u op elk moment online de laatste stand van zaken raadplegen, bijv. over het werkelijk gereden aantal kilometers of het effectieve brandstofverbruik.

Promo

Welke fleetster kiest u?

Bij Daimler Fleet Management profiteert u nu van een duidelijk klantenvoordeel als u kiest voor een Mercedes C- of E-Klasse Berline en Break.

Bovendien geniet u bij deze fiscaal gunstige fleetsterren steeds van een maximale aftrek.

C-klasse E-klasse
Laptop

Ontdek de voordelen van de operationele leasing

Operationele leasing of huur op lange termijn wint gestaag aan populariteit, en dat is niet in het minst te danken aan zijn all-inclusive formule. Die garandeert namelijk niet enkel het comfort van een Mercedes-Benz, maar neemt u ook de administratie en kosten van verzekeringen, onderhoud en bepaalde belastingen uit handen. Bovenop deze duidelijke praktische voordelen biedt de operationele lease bovendien heel wat fiscaal interessante voorwaarden. Ontdek nu alle concrete voordelen voor u als werkneme of werkgever in ons dossier ‘Fiscaliteit’.

Lees meer

VIND UW NIEUWE BEDRIJFSWAGEN

Vind een wagen

Daimler: inzicht in mobiliteit.

Met Daimler Fleet Management kiest u voor een partner met mobiliteitsexpertise, die een echte meerwaarde betekent voor uw vloot. Daimler stond meer dan 175 jaar geleden mee aan de wieg van de automobiel. Vandaag zit innovatie nog altijd in ons DNA. Als wij meedenken over uw wagenparkbeheer stellen wij ons niet tevreden met standaardoplossingen. Wij bekijken alle opties tot er een oplossing ligt die perfect bij u past.

De naam Daimler is ook uw garantie op een brede visie op mobiliteit. Luxeberlines, kleine stadswagens, doordachte bestelwagens, toptechnologische trucks: onze knowhow als producent bestrijkt het volledige spectrum. Binnen Daimler Fleet Management trekken we die kennis en visie door over alle merkgrenzen heen.

Tegelijk is de naam Daimler ook synoniem met financiële zekerheid. Onze moedermaatschappij Mercedes-Benz Financial Services is de derde grootste aanbieder van financiële oplossingen in de automobielsector. Die kracht en expertise vertalen zich in bijzonder interessante tarieven en voorwaarden.

Lees meer
mobiliteit

TRANSPARANTIE ZONDER GRENZEN.

Daimler Fleet Management heeft kantoren in alle belangrijke Europese landen. Opereert u met uw fleet buiten de landsgrenzen? Dan reizen onze oplossingen en service met ons mee.

Bekijk de kaart

OOK DAT IS HELDERHEID

Altijd bij een merkspecialist
Daimler Fleet Management kent de meerwaarde van de erkende merkgarage. Daarom sturen wij elk wagenmerk voor onderhoud en herstellingen naar zijn eigen officiële dealernet. En toch betaalt u daardoor niet meer.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief:

EEN GESPREK VERHELDERT

Geef ons inzicht in uw mobiliteitsbehoeften. Wij antwoorden met klare taal en duidelijke voordelen.
02 254 69 70

contact